Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2014 17:11 - Как да спечелим избори - наръчник за желаещите да изявят политическия си талант
Автор: silviavasileva Категория: Лични дневници   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
1



Как да спечелим избори, дори ако сме глупави, прости, грозни и неразбиращи от нищо, но безумно желаещи власт и слава, как да удовлетворим този си нагон?

Преди да започна с наръчника, ще поясня някои неща;

1.     1.  Ако се придържате към тези указания ще достигнете до позиция в обществото, която ще ви направи богати, известни, красиви , умни, желани, ценени , а личността ви ще бъде поставена в култ.

2.     2.   Ще придобиете такава власт , че ще въртите света на малкия си пръст.

3.     3. Нека не ви тревожи факта, че има доста странни задачи зададени в указанията, ако се придържате безусловно към тях няма нячин  да загубите каквито и да било избори.

   И така започвам с безценната информация как да спечелим избори, дори когато опонентите ни са в пъти по заслужили от нас.

  Първото, което трябва да направим е да се свържем с лобито на някой голям инвеститор, който иска да прокара своите интереси в нашата страна, по възможност тези интереси трябва да са в разрес с интересите на нашата държава и никой нормален човек да не би ги удобрил, добър пример за това е Монсанто и ГМО семената, които предлага. Та свързвате се например с тях и подписвате тайни договори, с които обещавате да ги изкарате на БГ пазара и да прокарате закони в тяхна полза срещу скромната сума от няколко милиона, тук искам да вмъкна една скоба, че е много важно да се изчисли точно колко пари да им се поиска, защото винаги може да се намери някой самоотвержен политик, който да подбие цената .

След като подпишем така важният договор и получим заветната сума, може спокойно да пристъпим към стъпка две. Да вложим парите там, където трябва за да имаме най-много гласове на изборите, след като изчислим колко точно гласа ни трябват за да спечелим изборите купуваме пропорционално количество кебапчета и кюфтета  и за да спестим от разходите удвояваме количеството, като ги примесим с тоалетна хартия и подправки на вкус. Разбира се трябва много да внимаваме ,да не прекалим с тоалетната хартия, защото се налага, да вземем под внимание факта, че те така или иначе вече са разредени с прилично количество от тази субстанция още при производството им, хубаво е да добавим и накъкъв кафяв оцветител какъвто имаме под ръка. Та когато сме удвоили бройката докарали, сме ги да изглеждат добре на цвят и мирис се насочваме към ромските гета, те са най-благодатните за печелене на гласове . Но искам да подчертая , че трябва да се направи това възможно най-рано преди изборите, но не и твърде рано за да се изпреварят другите партии, които ще закупуват гласовете на тези граждани, проблема е, че последната партия, която се вреди в закупуването на гласове на ромите няма да има никакви шансове, тъй като ромите ще са се пренаситили от кюфтета и кебапчета и няма да им обърнат никакво внимание, но първите винаги ще бъдат най-запомнени, тъй като дйлгото гладуване от предишните избори ще ги накара да запомнят небивало вкусната тоалетна хартия с мирис на месо. И така спечелили сме вече 20% от гласовете.

  След което, трябва да се насочим към останалата част от малцинствените групи на България за да сме сигурни, че и те ще дарят гласа си за нас, при тях е малко по-трудно, кебапчетата и кюфтетата няма да са достатъчни, ще се наложи да се раздадат пари кеш, отделяме по 100лв на човек за да сме сигурни, че ще дадем достатъчно за да изпъкнем сред другите партии, които ще наддават за техните гласове.

      Сега идва ред и на последната малцинствена група в България бежанците,  те могат да минат, с колкото пари са ни останали , достатъчно е да им дадем да помиришат от кюфтетата и да ги увреим, че не са свински. Обещанията тук не вършат никаква работа, тъй като те не разбират нашия език.

      До тук имаме 40 % от населението , остават ни още поне 11% от неподкупните , недаряващи гласа си, честни , будни и съвестни граждани. И тове е последната стъпка от нащата предизборна кампания, тук ще трябва да организираме митинги и протести да достигнем до максимална част от хората , да налеем пари във възможно най-много медии и то водещи, и да обещаем  многократно на хората, че животът им ще стане щастлив, когато дойдем на власт, че ние ще правим всичко възможно страната ни да стане по-добре , че  няма да има престъпност и нещастни хора в нашата страна, че слънцето ще грее тогава когато трябва, че няма да има бедствия и аварии докато ние сме на власт, че хората само ще пътуват по новите пътища които ще построим, че пенсионерите ще станат богати, че здравеопазването ще бъде най-прекрасното от целия свят и никой, никога повече няма да се разболява, но че въпреки всичко лекарите и болниците ще имат работа и пари, че няма да има безработица , но тези които не искат да работят няма да го правят и ще трябва да завършим с хвърляне на пари, вместо конфета ( това не е съществена част за печеленето на гласовете на честните гласоподаватели, но би била една екзотична притурка към запомнящия се завършек на нашето появяване на предизборната сцена). 

     И така ако изпълним всички тези указания ние ще спечелим изборите на повече от 50% от гласоподавателите, без да ни се налага да фалшифицираме изборите дори, ще дойдем на власт и ще управляваме спокйни пред собствената си съвест ,че сме стигнали до тук със собствени сили, честно и подчтенно.

  Може би много от вас се питат, а какво ще правим след това с Монсанто например, ще изпълним ли договорът си към тях или ще ги изритеме от страната ни, тук мисля че полемика няма .... ако не изпълним договора си ще трябва да върнем парите които сме взели  с лихфите, ще бъдем разкъсани и разкостени и в най-добрия случай доста бързо свалени от власт,и то не от народа а от силното лоби на далеч по-богатите от на компании. Така че мисля, че единственото,което можем да направим е да изпълним и то задължително да изпълним и да внедрим фирмата, с която сме се захванали на БГ пазара, не бива да се тревожим,  че това ще разсипе страната ни, все пак ще имаме мечтаната власт и позиция в милото ни отечество. А ако не от нас страната ни ще бъде разсипана от следващия политик като нас, неистово стремящ се към пари и власт.



Тагове:   как,   избори,   печеля,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silviavasileva
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15768
Постинги: 3
Коментари: 18
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930